Who's Online
Currently 6 Guests and 2 Members Online

You are an anonymous user. You can login here or register for free by clickinghere.

Welcome to Webvida ThemeWorks Guest
Please Login or Register
Search our Website
  FAQ   Search   MemberlistMemberlist   Usergroups   Register 
Profile   Log in to check your private messages   Log in 
   
Author Message
sec69uk



Joined: Jul 21, 2004
Posts: 3

Status: Offline
Posted: Jul 21, 2004 - 06:38 PM

Hi,

Firstly nice spankin theme you have here

I have installed onto a postnuke 0.726 Phoenix Release and have encountered a major problem.

News is not showing up in the central area as it would normaly, I am only getting the links in the top right hand corner.

AT-Lite is fully installed, the blocks mentioned in the install file have also been activated.... so im stumped. All other themes are working correctly and I cant find anything else which would lead to the problem Im getting, any ideas?

http://postnuke.hawkedge.com is the install url.

Regards, Sec
sec69uk



Joined: Jul 21, 2004
Posts: 3

Status: Offline
  Posted: Jul 27, 2004 - 02:50 AM

Very well,

I shall take my custom elsewhere, and perhaps you should review the templates you sell and test them thoroughly on each CMS system.

This template does not effectively work on PostNuke. I shall not be purchasing from you.

And if this prompts a response then great, I expect you to get shitty and tell me to piss off as I see you do with other customers. And yes I read the manual.

Regards, Sec
Lobos
Site Admin


Joined: May 17, 2004
Posts: 58

Status: Offline
  Posted: Jul 27, 2004 - 11:27 AM

sec69uk wrote:

And if this prompts a response then great, I expect you to get shitty and tell me to piss off as I see you do with other customers. And yes I read the manual.


The news is functioning as intended. The design is made for the news to display in the right block. I appologise for the time taken to reply to your message, but we have been busy with some commercial projects and have not had the time to devote to our free support. We try at all times to offer quality free support for our free products, but must give precedence to our commercial endevours as without them we will not be able to supply anything for free

PS The theme seems to be "broken" on your site, this normally occurs when one attempts to remove our advertising from the free version. The commercial versions of our products are not encoded and do not have our advertising.

Thanks,

Lobos
sec69uk



Joined: Jul 21, 2004
Posts: 3

Status: Offline
  Posted: Jul 28, 2004 - 04:46 PM

Hey lobos,

The theme has been messed about with, correct.

This was an attempt to get the autoblocks to work correctly and display the news in the correct place.

The banner was removed not with the intent to rip you, but as the template is encoded in areas the banner seems to cause the issue... or the code encoded does.

The theme has now been removed.

Regards, Sec
Display posts from previous:     
Jump to:  
All times are GMT + 1 Hour
   
Powered by PNphpBB2 1.2d © 2003-2004 PNphpBB Group
Credits