Search this Website :: Advanced Search
Username
Password
Remember me
bgImage
Home
About Us
Our Mission
Customer Testimonials
Portfolio
Web Design Services
Commercial Themes
Commercial Templates
Free Themes
Support
Contact
Theme Progress Report
wvMT2695:
95% 
wvCyborg Free PN Theme:
100% 
wvCorporateX Commercial PN Theme:
100% 
wvMillenium Free PN Theme:
100% 
Who's Online?
We have 3 guests and 0 members online

You are an anonymous user. You can register for free by clicking here

Home ThemeHelp Templates Downloads Forum Contact
Please click

Support Forums
You are not logged in

Welcome to the Webvida Support Forum


< Last Thread   Next Thread > New Topic  Post Reply
Author: Subject: PNbbForum

Junior Member





Posts: 3
Registered: 23/8/2003
Status: Offline

  posted on 24/8/2003 at 03:31
Hi we are using your theme at www.videogamersleague.net
We have insalled the PNphpBB forum, and are hunting down a small wierd problem, the forum displays correctly, ( http://www.videogamersleague.net/modules.php?op=modload&name;=PNphpBB2&file;=index ) but when you click test forum1 or it skews to the right block. Everything else goes correctly to the left except that one item.

Any suggestions? I am currently trying to plow through their templates to see if I can find the mistake.

Regards,

 

Administrator




Posts: 77
Registered: 7/7/2003
Status: Offline

  posted on 24/8/2003 at 10:42
Hi there,

There is definetly a problem with the templates for PNphpBB2 because I have from a few other people.

Check out this thread (it is a little hard to understand, but if you ask some more questions I am sure Sense will help you out).

http://www.webvida.com/XForum+viewthread-tid-23.html />
Kindest regards
Lobos

[Edited on 24/8/2003 by Lobos]

 

____________________
--
lobos[at]webvida.com
Team Webvida
www.webvida.com

 

Junior Member



Posts: 3
Registered: 23/8/2003
Status: Offline

  posted on 24/8/2003 at 13:51
I would, but no permission?
 

Administrator




Posts: 77
Registered: 7/7/2003
Status: Offline

  posted on 24/8/2003 at 19:50
Hi there,

Here is the quote:

quote:
Hi,

The was problems whit PNphp2 V.1.1a and V1.2 template, I've was fixing a bit at PNphp2 template and no it`s ok and acting a good one at wvCorporate themes now.

Kindest regards,
Rune


This problem is with the BB2 templates and not the wvCorporateX theme. This is not a Bug.

Kindest regards
Lobos

 

____________________
--
lobos[at]webvida.com
Team Webvida
www.webvida.com

 




  posted on 25/8/2003 at 16:42
i think it is a bug.

because, when i try to open modules like My_eGallery, PostCalendar, or similar modules which are called "index.php?module=SampleModule" it uses the themeIndex.html. so the module is opened in the News-block of themeIndex.html.
Even in the administration, some modules, which are called like "index.php?module=blocks&type;=admin&func;=view", show in the themeIndex.html instead of the themeDefault.


 

Administrator




Posts: 77
Registered: 7/7/2003
Status: Offline

  posted on 25/8/2003 at 23:56
Hi there,

The only module that should call themeIndex is the news module. Please post (or email: lobos[at]webvida.com) a link to your site so I can see these problems for myself.

Thank you for advising me of this problem.

Kindest regards
Lobos

 

____________________
--
lobos[at]webvida.com
Team Webvida
www.webvida.com

 




  posted on 26/8/2003 at 11:00
lobos, i'm sorry. i was wrong.

this modules had missing tags in their code.



stokry

 

Administrator




Posts: 77
Registered: 7/7/2003
Status: Offline

  posted on 26/8/2003 at 13:48
No worries,

I am always jumping the gun myself

 

____________________
--
lobos[at]webvida.com
Team Webvida
www.webvida.com

 

Newbie



Posts: 1
Registered: 22/8/2003
Status: Offline

  posted on 30/8/2003 at 13:04
Upgrading to 1.2a has solved this pal.

(when you upgrading this ol' xforum? hehehe

 

Junior Member



Posts: 6
Registered: 19/8/2003
Status: Offline

  posted on 30/8/2003 at 18:21
Hi jeffgross,

you have still problem in your forums template: http://www.videogamersleague.net/index.php?name=PNphpBB2&file;=viewtopic&t;=3 />

All textrea in all template in PNphpBB2 must ben 400px AND NOT 450px

Exs:
</table>
</td>
</tr>
<tr>
<td colspan="9">
<input type="text" name="helpbox" size="45" maxlength="100" style="width:400px; font-size:10px" class="helpline" value="{L_STYLES_TIP}" />
</td>
</tr>
<tr>
<td colspan="9">
<textarea name="message" rows="15" cols="35" style="width:400px" tabindex="3" class="post" onselect="storeCaret(this);" onclick="storeCaret(this);" onkeyup="storeCaret(this);">{MESSAGE}

Kindest regards

Rune

[Edited on 30/8/2003 by sense]

[Edited on 30/8/2003 by sense]

 




  posted on 31/8/2003 at 01:29
The files to "touch" are:

PNphpBB2\templates\PNTheme\quick_reply.tpl

PNphpBB2\templates\PNTheme\posting_body.tpl

 
New Topic    Post Reply


Powered by XForum 1.7 by Trollix Software

Webvida.com is not possible without:

Design by WebvidaWeb site powered by PostNuke


Home  |  About Us  |  Our Mission  |  Portfolio  |  Web Design Services  |  Commercial Themes  |  Commercial Templates  |  Free Themes  |  Support  |  Forum  |  Downloads  |  Theme Help  |  Contact  | 
Copyright 2003 Webvida Information Systems Ltd :: All rights reserved.